Общинският съвет заседава извънредно на 14-ти ноември

Извънредна сесия ще проведе Общински съвет -Димитровград идния четвъртък, 14 ноември от 9:00 часа. На нея съветниците ще утвърдят броя и наименованието на постоянните комисии към местния парламент и ще сформират временна 5-членна комисия, която до 25 ноември трябва да изработи проект на Правилник за организацията и дейността на съвета, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.

Предложението на председателя на ОбС, Гергана Кръстева, е да се сформират 11 постоянни комисии – „Икономическа политика и бюджет”, "ТСУ, строителство и комунални дейности", "Здравеопазване и социални дейности”, „Култура, вероизповедания и средства за масова информация”, „Аграрна политика и земеделие”, „Търговия, общински пазари и тържища”, „Транспорт и съобщения”, „Европейски програми и опазване на околната среда”, „Образование, младеж и спорт”, „Законност и обществен ред” и „Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество” .

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ще
    ще
    1 0
    14:27, 10 ное 2019
    Мястото ли не стигна за ''ще '' в заглавието?
    • Ст
      Стелла
      2 -2
      15:06, 10 ное 2019
      Чудно, къде ли ще е Стояна! Вероятно във финансите, за да няма патент за врачките! Или пък в културата?!Смях в залата!
  • 2
    Ло
    локомотива
    4 0
    20:41, 10 ное 2019
    Браво саше браво спасов,пак си в редиците и пак най отпред. А твоя колега георги буркански мястото му е тачно там,най -отзад.
  • 3
    Ва
    Ванга
    2 0
    21:40, 11 ное 2019
    Стелче, жива и здрава да си.......
  • 4
    Жо
    Жоро
    3 0
    22:55, 11 ное 2019
    Локомотивче, нищо не разбираш брат, Сашката си беше голям мераклия , защото и без това друго не можеше да прави, но съжалявам за Бончо и Митето Петров , че не са в общинския съвет понеже много допринасяха за развитието на града .
    Но най много ме е яд , че Тишо свинята не стана общински съветник !

Още новини

Последни новини