Досъдебно производство срещу МБАЛ -Хасково за източване на НЗОК

Досъдебно производство под наблюдението на Районна прокуратура – Хасково е образувано за това, че през 2019 г., в Хасково, чрез съставяне на документи с невярно съдържание и отчитане впоследствие на извършени дейности по клинична пътека, от бюджета на НЗОК са източени суми от МБАЛ- Хасково.

Досъдебното производство е образувано на 11 декември тази година, след сигнал от Териториална Дирекция „Национална сигурност". В него има данни за извършените злоупотреби от страна на лекари от Инвазивното отделение към Многопрофилната болница в Хасково. Става въпрос за суми по проведеното лечение, използваните консумативи и медицински изделия при извършените инвазивни интервенции – поставяне на стентове на пациенти на отделението, уточняват от прокуратурата.

В хода на работа по досъдебното производство до момента при извършено претърсване и изземване в МБАЛ - Хасково АД , са били открити и иззети 23  интракоронарени стентове, запечатани в алуминиеви опаковки. За тези медицински изделия се предполага, че са отчетени като реално използвани и по този начин на лечебното заведение са изплатени незаработени финансови средства от бюджета на Националната здравноосигурителна каса.

Работата по случая продължава като предстои да бъдат изискани документи, както от МБАЛ – Хасково, така и от РЗОК-Хасково, да бъдат проведени разпити на свидетели и при необходимост да бъдат назначени експертизи.

"Нека да приключи проверката и да излязат резултатите, тогава ще коментирам.", каза по повод разследването шефът на Многопрофилната болница за активно лечение в Хасково д-р Георги Гелов.

 haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (48)

  • 1
    Мб
    МБАЛ
    43 -8
    12:26, 12 дек 2019
    На дали нещо ще се докаже - тия са чисти като сълза от сърна хахаха
    • Та питам се кво са източили Докторите .... ??? . .... Виж коментара
    • Ив
      иванов
      38 -26
      13:34, 12 дек 2019
      Изобщо не ме интересува какво са източвали и с какво са злоупотребили.Аз съм доволен,че благодарение на Кардиологично отделение в Хасково бях спасен от инфаркт и сега съм един здрав и щастлив човек.Това което направиха с мен/поставяне на три стенда/ ме спаси от сърдечна операция.И като мен са хиляди хора.Само който не е преживял подобно нещо може да плюе по докторите. Засрамете се! Парите не са нищо пред здравето.
    • Ум
      Умишлено закриване
      21 -11
      16:27, 12 дек 2019
      Поредните постановки с цел закриване на МБАЛ Хасково и препращане на сериозно болните и нуждаещи се хора към скъпите частни болници!!! На фона на хилядите спасени живота, тази цифра от 23 открити запечатани стенда е направо смешна! Хиляди благодарности на докторите, помогнали все още сред нас да е скъп член от семейството ни!!!
    • Мб
      МБПЛ
      7 -9
      16:49, 12 дек 2019
      Иванов, да го духаш.
    • Tc
      Tc tc
      13 -7
      16:52, 12 дек 2019
      Тези от данс не знаят ли че на един пациент могат да се поставят повече от един стент и че при поставянето може да има фира която е скъпа и се връща на фирмата като дефектна и се складира докато не доиде представителя да се върне. На фирмата нищо няма да излезе ако бяха 200-300 стента да се зачуди а 23 .....
  • 2
    Ро
    Роднина на пациент
    53 -8
    12:34, 12 дек 2019
    За съжаление, не мога да кажа, че съм изненадан...
    Преди няколко месеца оперираха майка ми по спешност в нашия МБАЛ, като преди това обаче ѝ бяха поискали няколко стотин лева за някаква "специална" машина за зашиване.
    Нищо такова не беше ползвано - шевовете бяха грозни и криви, сигурно правени от някой стажант... Естествено, нищо не платихме, но знам, че доста други хора са дали, кой двеста, кой четиростотин, кой повече.
    И това се приема за нормално...
    Еми ей затова няма да се оправим, докато подобни безобразия се считат за нормални, ще продължават да се ***ват с нас и лекари и политици!
  • 3
    Хи
    Хипократ
    41 -10
    13:04, 12 дек 2019
    Лекарите са като всички останали от крадливото българско племе.
  • 4
    Ед
    Един
    7 -7
    13:19, 12 дек 2019
    Вбеси си нови лекари
  • 5
    Az
    az
    48 -8
    13:23, 12 дек 2019
    За никого не е тайна, че в наща болница оперират здрави хора за клинични пътеки! Въобще, някой учуден ли е от статията?!
    Преди няколко години искаха да напъхат детето ми в детско заради пътеки! Имена няма да цитирам, но най-възрастната лекарка бе брутално груба и злобна.
    • Аз
      аз
      37 -4
      13:38, 12 дек 2019
      Има ли нещо да е наред в тази държава??? Господ да ги накажи!!!
    • Магазините и Медиите ви са
      пълни с реклами за хранителни добавки , чудотворни мехлеми за подмладяване и отрови произведени в Китай
      ....
      А Свинското вече е с рецепта ... при нас в Америка 6 лева килото , в магазина на свинарите от Форуком 10 лева килото ...
    • Не
      недоверие
      22 -18
      13:50, 12 дек 2019
      Много зле е всичко което се случва! Нали при последното разследване за ***** ** дете беше установено че, детето е много увредено и е потърсена късно лекарска помощ. Може и да има пропуски, но не слагайте всичко и всички под общ знаменател! Защото уважаеми АЗ, ако заболяването на детето се беше обострило, друга песен щяхте да пеете! Тук в анонимния плювалник всички сме много добри, но когато ни свият болките пак сме при тях ЛЕКАРИТЕ /независимо къде София, Пловдив или Куртово Койнаре/ ние ги търсим и са длъжни да са ни на разположение 24 часа, а когато се пусне 1 такава тема ги правим по-черни и от дявола! Всеки е опирал до тях , и ще опира! Хора, бъдете толерантни към тази професия! - от тях зависи живота ни!
    • Ск
      СкррПа
      7 -5
      17:15, 12 дек 2019
      @недоверие, дай като ни зависи от тях живота, да им позволяваме да правят каквото си искат. Страшна логика, няма що!
    • Не
      Недоверчив до Доверие
      5 -4
      20:02, 12 дек 2019
      Не, г-н Доверие, в настоящото здравеопазване, животът ни зависи преди всичко от късмета, и едва ако го имаме, от доктора.
      И оня Иванов, по-горе, типично по български, не го интересувало дали крадяли и злоупотребявали, защото ТОЙ бил жив благодарвние на тия доктори. Ти си жив (защо ли), ама знаеш ли колко деца не са, защото заради подобни течове в системата няма пари за лечение им чужбина.
      Има и честни професионалисти сред тая гилдия, но са пренебрежимо малко.
  • 6
    Сега полицаите ще оправят кръвоснабдяването на мозъка на шефа си и Кмета Умното....
    .... Тия стентове вместо да се използват .... стават сега само за хвърляне
  • 7
    Ха
    Хасковлии
    24 -9
    14:32, 12 дек 2019
    На този измамник гелов това му се пада,мн мн измами направи в тази болница,това е за хората измамник,не е за крадци.Да питат и фирмите като ВИК-БУНАР,доста комисионните отнесе от тях
    • Не го корете .Той е добър другар!Спастрил е някой лев и дано да се спре.ДАНС да не го сложат на пангъра , за да имат основание за конфискация на имуществото му.
  • 8
    О,
    О, свещена простота!
    24 -18
    14:41, 12 дек 2019
    Дайте да оплюем и съсипем единствената добре организирана и животоспасяваща дейност на хасковската болница! Иззели коронарни стентове с ПОДОЗРЕНИЕ, че са изписани без да бъдат поставени? Хайде тия дето са ги "иззели" да обяснят сега как ще се спасяват хора с инфаркти, при които всяка минута е важна за оцеляването им? Естествено, че винаги се поддържа наличност от различни по размер и вид стентове за да може да се реагира по най-бързия начин. Сега пациентите с инфаркт ще чакат да бъдат поръчани и доставени и ако дочакат - ще оживеят...........
    • О,
      О, свещено слабоумие!
      18 -12
      16:49, 12 дек 2019
      Ти си феноменално тъпо парче! Превъртя тъпометъра, чак го счупи!В товаси отделение си имат в изобилие стентове от различни видове и марки, които са в наличност и предстои да бъдат поставени на болни хора ! А тези 23 стента са такива, които вече са отчетени с неистински документи през здравната каса, че са поставени в артериите на болни хора и здравната каса им е платила по 4500 лв за всеки от тях по клинична пътека! Само че стентовете не са в артериите на хората, а си стоят в отделението ! Толкова са се самозабравили тия покварени лекари, че дори не са си направили труда да укрият стентовете, които ги уличават в престъпление! Бюджета чрез парите, които им е платила НЗОК, е ощетен с над 100 хиляди лева чрез тази схема! Това са парите от здравните ни осигуровки. А тези 23 стента са капка в морето от далаверите в това отделение! Неправомерно получените пари са в пъти вповеч е! Още по-страшното е, че това се случва в повечето такива болници цялата странав
    • ИО
      И откъде си толкова сигурен?
      8 -3
      18:10, 12 дек 2019
      За твое сведение, “умнико“, стентовете са нещо съвсем материално и наразградимо (освен стент графтовете, коити са много скъпи и се прилагат много рядко) и винаги подлежи на проверка дали наистина е поставено - вижда се на обикнобен скенер и дори ехограф.
      Лекарите са сред най-интелигентните хора и подобни тъпи номера дори и през ум не би им дошло да прилагат. Но хора с увредено и ограничено мислене, които си падат по плитки селски номера, подозират всички останали в същото.
    • Ku
      kuma lisa
      2 0
      14:50, 13 дек 2019
      Това е така и не е така ! За да се стигне до този етап , небезвина на някои субекти , са се правили доста ГИМНАСТИКИ и др.упражнения във времето назад , но сега има някой недоволен от това --- давайте да се шуми и да се "люшка" влака на промените , а той да си стои закотвен !!Геноцида към народа има различни лица и проявления , като ще ни морят , не е ли по-лесно с ДДТ-- пускат отровата и се отърваме от раз , да не ни унижават с разни болнични такси , измислени цени на консумативи и т.н. ЩУРОТИИ !!!
  • 9
    До
    До Недоверие
    21 -18
    14:53, 12 дек 2019
    Когато ти почини близък,тогава,очаквай ДОВЕРИЕ!!!!
    Г-н Антони Гогов, идва възмездието,усещаш ли го,а????!!!
    Нека сега ти си в ролята на пациент,но този път пациент в полиция и прокуратура.
    Дано да направят репортаж по Нова телевизия или БТВ ,да почнат хората със съдебните искове !
    Алчен си за пари ГОГОВ, алчен!!!
    И ти ще умреш,тогава,обаче,тези които ги погреба,ще те чакат на онзи свят и тогава на теб,без да ти трябва ще ти сложат стенд!!!!!!
    Възмездието идва,усещаш ли го ???!!!
    • Не
      Непросветен
      11 -16
      16:00, 12 дек 2019
      Др Гогов няма нищо общо с инвазивна кардиология,т... Виж коментара
    • Об
      объркал си филма, пич!
      8 -3
      18:26, 12 дек 2019
      Както вече са ти писали, д-р Гогов е шеф на кардиологичното отделение, а отделението по инвазивна кардиология, където се поставят стенТовете, си има друг шеф и той не е местен доктор, както и останалите работещи там. Двете отделения работят в тесен контакт, защото технологията на това лечение на инфакт изисква общи грижи - някой трябва да прегледа пациента преди инвазивната манипулация (не - Опрация), да му направи кардиограма, преглед на ехограф, да изследват кръв и т.н. След поставяне на стента отново са необходими грижи, които се полагат от медицинския персонал на кардиологичното отделение. Дано поне сте си изяснили неща, които могат и да бъдат прочетени в сайта на МБАЛ Хасково.
  • 10
    Д-
    д-р Гьобелс
    28 -5
    15:32, 12 дек 2019
    Пак счупихте измервателния уред за нисък интелект. Досъдебно производство срещу юридическо лице? Наказателноотговорно е само физическото лице. Знам, че няма откъде да го знаете това, та вземете ми ги пратете "журналистите", че да ги пообуча на пропаганда. В Аушвиц може. Все пак бях министър на пропагандата. А за точенето - Най - голямото беше по времето на едно дребно човече с очилца. А това момче дето сега е баш юрист на общината тогава беше баш юрист на болницата.
    Хайде със здраве!
    • Ги
      Гита от Аушвиц
      6 -3
      20:20, 12 дек 2019
      Впечатлена съм д-р Гьобелс! Вяроятно от дълго време не се подвизавате по тукашните географски ширини.
    • Д-
      д-р Гьобелс
      7 -1
      21:43, 12 дек 2019
      Гита, оценявам сарказмът Ви. Както и това, че сте прочела поне нещо - Татуистът на Ауивиц, или каквото там беше. Няма грам истина в това. Уверявам Ви. Иначе познахте. Отдавна се подвизавам из Азия и където ми е кеф. За разлика от тия дето Ви плащат за тия статийки на мен не ми се налага да крада от хората. Не разбрах от какво сте впечатлена. Не ме и интересува. Написах няколко общоизвестни неща.
    • Ги
      Гита
      4 -1
      22:51, 12 дек 2019
      Явно съм Ви надценила. Възхищението ми беше искрено, Вие го приехте като сарказъм. Предизвикано бе от начина на формулиране на мисълта, не от нейното ивзестно съдържание.
    • Д-
      д-р Гьобелс
      9 -1
      23:30, 12 дек 2019
      И с кое точно Ви възхитих? Не се възхищавайте на мен. Отидете утре и оставете по един домат пред общината. Покажете, че не искате да ви управляват хора, в живота на които всичко е лъжа. Хора, завършили икономика в УНСС в Хасково и на следващата година станали министри на икономиката. Хора без ден трудов стаж, които са станали шефове на общински фирми. Хора, които до 40 г. не са работили нищо, а масоните от мазето на една пицария ги направиха кметове.
      Тук Дон Домат и Тъпия може да се чувстват посочени. Не знам. Аз съм просто един бивш, накуцващ министър на пропагандата.
      Тук е почти 7 сутринта. Отивам да ям най - доброто суши в света. Поздрави!
    • Ги
      Гита
      5 0
      00:09, 13 дек 2019
      Позволете да се възхищавам на каквото сама преценя. А разговорът за принципа, позицията и начина им на изразяване и отстояване, както и за най-доброто суши в света е всякога интересен, но не е за тук.
      Наслаждавайте се на деня!
    • Д-
      д-р Гьобелс
      8 0
      09:47, 13 дек 2019
      Изнинявам се, Гита. Но, както бях написал навремето - В нашата работа, ние трябва да се доверяваме само и единстветно на живия човешки контакт. Никога на бюрократични методи. В този ред на мисли - извинете ако съм Ви обидил. Поради написанотно по - горе, разговор между мен и Вас няма къде другаде да се състои.
      В този сайт не бях писал от години. Дори не го бях отварял от години. Не мога да го определя като медия. Авторското съдържание е под 3%. Основно катастрофи и тук - там някоя некомпетентно написана поръчкова статия. Причината да се включа в тази дискусия бе друга. Да, болниците точат НЗОК. Да, точат се и европейски проекти. Тук пак Дон Домат и родата му да се чувстват посочени. Това е възможно, защото има законови механизми, които го позволяват. Източването на МБАЛ започна по времето на едно дребно човече с очилца. Дори това му бе мениджърската стратегия. Това човече бе креатура на управляващите. Тук хората плюят лекарите. Лекарите нямат вина. На тях им се казва да правят това. Тези секреции идват от хора, четящи само заглавията на статиите. Хора, които не са постигнали нищо съществено в живота си. В сайтове като този могат да поизпуснат парата. Нормално ли е според Вас едно момче без не ден, а час управленски опит да го предлагат за заместник - областен управител? Или друго момче - бивш продавач на авточасти при Поли да е директор на ресор от който нищо не разбира? Или една адвокатка - плувкиня от Спортното да е шеф на общинарите?
      Ще спра с примерите от действителността. Защото са много.
      Защото и аз съм професионален промивач на мозъци, ще ви разкажа нещо. През 1985 г., известният американски медиен критик публикува анализа си "Amusing Ourselves to Death". Почти едноименният албум на Роджър Уотърс от 1992 г. е вдъхновен изцяло от него. Поустмън обяснява, че когато сериозният обществен диалог се изроди в просто "дърдорене", хората се превръщат в една comfortably numb аудитория. Не е важно какво казваш, а как изглеждаш докато го казваш, как звучиш. И заключението на Поустман - "при медийни политически балони, нацията е изложена на огромен риск и смъртта на културата на критичността става реална"
      Защо мислите на Тиквеника му бе толкова необходимо да си назначи една нова Цаца? Защото той вече губи подкрепата на бизнеса, поради многогодишният рекет. Иска да е сигурен, че няма да има кой да го разследва. Подобно е положението и във вашия град. Начело на една институция стои един "симеоновски фатмак", който дори не е истински юрист. А от него се очаква да е прокурор.
      Дон Домат е бушон. Но не осъзнава тази си роля. Защото това не е като да удряш в кантара бабите на пазара. Вече е с един жълт картон. Ако искате да изчислите колко ще издържи нещо във времето, вижте колко е издържало до момента. Предната "доматена община" роди Кумгейт, не издържа и година. Тази?
      Ohh, ohh, the tide is turning...Пак Уотърс. Поздрави!
      https://www.youtube.com/watch?v=uVSBawXaoT4
    • Да
      Дани
      5 0
      16:52, 13 дек 2019
      Доктор Гьобелс, трябва да призная, че вече съм ви фенка. Вие пишете по добре от журналистите тук. Освен това сте и свежа глътка интелект сред хейтърите в коментиращите.
      Личи си, че зад тази ерудиция стои и значителен житейски опит.
      Може ли да ви помоля да пишете по често? Разбира се когато не ядете най доброто суши на света ;)
    • Ги
      Гита
      1 0
      19:42, 13 дек 2019
      Хахаха, ето заформихме фенклуб!
      Разбира се, че ще се съглася с Вас - не е нормално всичко описано, не е нормално нещата да се случват по този начин. Идентифицираме проблема, лесно е, ясен е, но какво е решението? Домати пред общината или позициониране на място, предлагащо перфектно суши, сочни Bratwurst или изискани крака от жаба?
      Вие поне изпуснахте парата, но какъв ще е ефектът?
    • Д-
      д-р Гьобелс
      3 0
      01:51, 14 дек 2019
      И към двете - нямам нужда от фенове. По мое време имах 78 милиона фена и вижте, че нищо не стана. Яд ме само, че имах само радио и вестници. Сега социалните мрежи създадоха революцинери, активисти, разследващи журналисти. Всички от тях по пантофи в домашен уют. Вярват, че правят революции, разследват... Аз тия мрежи бих ги употребил по къде-къде по - добър начин.
      Гита, казвате, че съм изпуснал пара. Не съм. Знаете ли, че когато в Швеция през 60-те години на 20 - ти век създадоха кабинки за онанисти, сексуалните престъпления спаднаха с 30 %? Надали ще ме разберете, но заради това има социални мрежи, сайтове като вашия...
      Това с доматите бе, защото евреите оставят камък на гробовете. Не цвете. Оставете по един домат в памет на Хасково.
      За другото - най - добрите суши ресторанти в света приличат на дюнерджийници. Там вариш само ориза 5 години. За да станеш средно добър майстор на суши се учи около 10 -12 години. Това в България не е суши. Това са дюнери с риба за хора, които си мислят, че са някои.
      Решение, Гита, аз нямам. То е във вашите ръце. Как така един слабоумен стана градоначалник, при положение, че уж никой нямаше да гласува за него?
      И, защото споменахте парата - Насочвайте я към буталата. Не към свирката.
      Вурстове и жабешки бутчета не ям.
      Гита, така не се става добър журналист. Тъй като няма да вляза повече в тази дискусия - Довиждане и до нови срещи!
    • Ги
      Гита
      3 0
      19:17, 14 дек 2019
      Всичко, освен предложена алтрнатива, е упражнение по писане. Всичко това, за което пишете, нас ни е добре известно или поне на някои от нас.
      Аз също нямам решение за всички, имам само за себе си, и то не е домат пред общината, каквато и символика да влагаме в тоя акт.
      Останете със здраве!
  • 11
    Д-
    Д-р Петмезов
    9 -10
    15:32, 12 дек 2019
    Уважаеми хасковлии,докато пишете и гласувате срещу лекарите се пипнете по г.за да не би да имате пъпка.Д-р Петмезов е насреща.Лекувам пъпки всякакви.
    • Д-
      д-р Гьобелс
      19 -10
      15:36, 12 дек 2019
      Колега, не с лошото. Те тука повечето коментиращи основно образование нямат. Журналистите пък са избутали едва средно. Те не знаят, че за лекар се учи 10 години. Ама от друга страна те пък само приемните изпити не биха издържали.
  • 12
    Д-
    Д-р Петмезов
    16 -11
    16:02, 12 дек 2019
    Колега Гьобелс, градът ни прилича на древния Рим където е било пълно с философи,но скрити под белите си роби и унесени от сладки приказки така и не усетили как една империя се е разпаднала. Сентенцията на сенатора Катон Стари,че Картаген трябва да бъде разрушен се отнася и за рефрена,че лекарите в болницата ни са престъпници и трябва да бъдат безмилостно наказвани.И така докато здравеопазването в Хасково бъде напълно заличено.Май скоро и това ще се случи при това отношение на населението.
    • Д-
      д-р Гьобелс
      15 -5
      16:29, 12 дек 2019
      Колега Петмезов, личи, че сте начетен човек. Сравнението с Древния Рим... ами прав сте. Донякъде. И тогава една империя се разпада поради хомосексулизъм, корупция...Да Ви звучи познато? Дори накрая и императорският трон е бил предлаган на търг. Е, при вас беше нагласен тоя търг, та градоначалникът ви е едно момче дето му издадоха трудова книжка на 40 г. и мереше ниви в една държавна агенция. А масоните от мазето на една пицария решиха, че става за управник. Зарватчии и сервитьори с обратни наклонности, хора неспособни да се грижат за себе си искат да оправят общински предприятия. Какво да Ви кажа? Бил съм в Картаген доста пъти. Уникално красив град на брега на люлката на цивилизацията - Средиземно море, Антониевите терми...Сега, Вие както знаете аз не съм лекар. Доктор по друго съм. Но вие, лекарите в това Хасково си намерете един Ханибал. Може и да не направи много, но поне да яхне слоновете през Алпите/да се чете еснафите, алитератите, зарзаватчиите и другите хомосексуалисти/.
    • Д-
      Д-р Петмезов
      11 -2
      17:25, 12 дек 2019
      Колега Гьобелс благодаря за оценката.Не знам колко съм начетен,но "Винету" я прочетох на един дъх още в шести клас.Сега е в в някой рафт на библиотеката ми, но се замислям дали ако я прочета отново няма да имам шанс да стана пожарникар или най-малкото премиер който да хване за ушите така нареченото Малко мавърче и неговата славна олигарска дружинка и да ги изхвърля от града ни защото те са виновни за хала на който се намираме.
    • Д-
      д-р Гьобелс
      13 -1
      18:03, 12 дек 2019
      Колега Петмезов, май сте леко в грешка. Винету е свързващият герой в първите три тома от съчиненията на Карл Май. Май бяха около двадесет общо. Не помня. Безкнижният пожарникар не е прочел дори и тази книга. Той не е прочел нито една книга в живота си. Да сте го виждал някога на културно събитие? На театрална или филмова премиера? На откриване на изложба. Надали. Филиите с мас не могат да се изкоренят от душата на човека. Той си знае да рита мач. Не знам защо наричат Зарзаватчията, който го беше страх да отиде в една казарма Малкото мавърче. 18 месеца беше алтернативен по религиозни причини. Може би, както казва уважаваният от мен, също доктор - Христо Стоичков - Защото си е забравил вазелина. Дон Домат е банален. Както беше банален и Волен Сидеров, който открадна името на моя вестник и кръсти партия на него - Der Angriff.
      Проблемът с Дон Домат е друг, както и с подобните нему - Поли, Таня, Митко... Проблемът е в трагично - забавната липса на класа. Която отграничава човека с унаследен и внимателно придобиван вкус/вероятно ние с Вас в младите си години сме слушали Бийтълс, Ролинг Стоунс, Пинк Флойд/, докато Дон Домат е расъл с песните на Лепа Брена и Хисарския поп, от местните honines novi. Да ме прощава Гай Марий.
      Рудиментарният проблем с хасковския Дон Домат, пак да ме прощава Джани Родари - Не си прочел внимателно "Мечо Пух", Де..., ъъъ, Домате, ако бе вникнал внимателно в това забележително литературно произведение, щеше да разбереш, че ако си пъхаш главата прекалено много в гърненцето с мед, има опасност да се заклещиш в него, Домате. А и магарето Йори може да реши да те накаже със своята голяма опашка.
  • 13
    Ам
    Амур
    17 -1
    16:35, 12 дек 2019
    В любовния триъгълник винаги единият ъгъл е тъп, така е и в Кардиологията
    • Ба
      Бат Пенко
      11 -2
      19:01, 12 дек 2019
      Да са живи и здрави мед сестрите!
  • 14
    Па
    Пациент
    5 -13
    16:58, 12 дек 2019
    Д-р Георгиев от Димитровград е най-добрия в кардио... Виж коментара
    • Горкия, не го допуснаха до инвазивната кардиология при скъпите "пътеки" и сега го тресе неистова омраза
    • Х
      Х
      5 -1
      12:16, 13 дек 2019
      Те ДАНС първо др георгиев започнаха да разследват, сега явно се е споразумял с данс и измъква измеждупръстите си лъжи да се спаси. Както само той си може
  • 15
    Съ
    Съдия
    3 -1
    20:08, 13 дек 2019
    От ходене по съдилища на Георгиев не му остава време да работи
Последни новини