Община Димитровград раздава трибагреници по повод 3 март

Община Димитровград продължава своята патриотична кампания да подарява на своите граждани националния трибагреник в навечерието на 3 март.

За седма поредна година в навечерието на Националният празник на Република България гражданите, ползващи административни услуги от общината, ще получат българското знаме в размери 70/90 см. Знамената ще се раздават в Общинският център за услуги и информация на гражданите в общинска администрация и в касовия салон на отдел "Приходи". На сградата на общината, която е и най-високатата административна сграда, ще бъде спуснат 30 метров трибагреник.

Патриотичната инициатива на кметът на общината Иво Димов през годините обхвана училища, детски градини, читалища и пенсионерски клубове. Така във всяка класна стая в училищата в община Димитровград и детските градини има българското знаме.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    До
    До редакцията
    2 0
    10:53, 2 мар 2020
    Отново изразявам разочарованието си от вас! Пишете: възникна грешка !.. и спирате мнението ми, че управляващите- кмета и председателя на ос не посочват от какво сме се освободили. Питам ги, на това ли учат децата си, нашите, вашите.На какъв празник ни канят, на какво освобождение.
  • 2
    Dd
    dd
    3 -1
    11:15, 2 мар 2020
    А пенсиите няма ли да вдигат? Кмета дали пита шефа си ген.ББ за изпраните пари в Испания?
Последни новини