5 °C

Погледнете нагоре - две сини очички ни гледат от там ... Очички на звездичката Михаела!

Михаела, момиченцето която дълго се бори с тежко заболяване, е издъхнало в болницата тази нощ, в навечерието на Гергьовден. Покрай каузата "Бъдеще за Михаела" се обединиха хиляди хора, които помогнаха с молитви, кураж и финансови средства, но за съжаление момиченцето не успя да се пребори с коварната болест, от която страдаше и на крехката възраст от 8 години напусна нашия свят.

На старницата в социалните мрежи "Бъдеще за Михаела", бе пуснато стихче, с което ни информират, че момиченцето е напуснало земния си път тази нощ:

Тази нощ небето ще е още по- ярко ...
Погледнете нагоре - две сини очички ни гледат от там ...
Очички на звездичката Миши!

Малка, невинна крехка душице - лети, свободна от болките.
Играй и танцувай на воля с ангелите така, както мечтаеше да играеш на земята.
Ти ни научи на много, ти ни показа какво е сила, воля и вяра.
Сега си свободна!
Лети без болка, без страх...
Няма думи, с които да се опише мъката ни...

Мило детенце, мило Мишенце, обичаме те!
Ангелче наше...

Почивай в мир, малка душице! 

Екипът на  Dimitrovgrad.BGvesti.NET изказва искрени съболезнования на семейството на Михаела!

🌠Тази нощ небето ще е още по- ярко ... Погледнете нагоре - две сини очички ни гледат от там ... Очички на звездичката...

Публикувахте от Бъдеще за Михаела в Вторник, 5 май 2020 г.

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  .
  .
  18 -1
  15:20, 6 май 2020
  Почивай в мир! Моите най-искрени съболезнования на семейството и близките!
  • Ам
   АмериканскиХойКосмат
   8 -7
   17:53, 6 май 2020
   В момента могат да те излекуват от рак
   ако имаш пари - Медицината вече го може !
   ......
   ВЪПРОСА ми е
   Защо Не Могат да те излекуват без пари ????
   ... Или кое е по-ценно - Заплатата на Доктора , Бизнеса на Киро Домуса и международната Фарма индустрия, или живота на едно дете ???
   .....
   Християни ? - Пфу Грешници
  • Ам
   АмериканскиХойКосмат 2
   6 -4
   17:55, 6 май 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 2
  Га
  Ганьо
  18 0
  17:18, 6 май 2020
  Почивай в мир, мило детенце ! Дано си на по-добро място, където няма болка и страдание. Съболезнования на семейството и близките.
  • Ге
   Георги
   2 0
   22:26, 7 май 2020
   Със сигурност е там милото дете в скута на дядо Господ .
 • 3
  Ме
  Метъла
  0 0
  23:15, 6 май 2020
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!

Хороскоп за 07.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
07 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
07 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
07 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
07 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
07 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
07 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
07 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
07 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
07 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
07 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
07 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
07 мар 2021

Случаен виц

Последни новини