Приемат документи за кандидатстване към фонд "Ин витро" в Димитровград

Община Димитровград приема документи на кандидатите за финансова помощ от Общинския фонд „Ин витро” в срок до 16.10.2020 г., съобщават от местната администрация.

Съгласно Правилника за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция, средства от фонда се отпускат на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала с репродуктивни проблеми от Община Димитровград. Средства от фонда се отпускат и за „Ин витро” процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди. 

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на Община Димитровград, в раздел Дейности и услуги - Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Димитровград.

Наборът от необходими документи се внася в сградата  на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик, на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини