Спипаха 35-годишен с кокаин в Димитровград

35-годишен е установен в държане на наркотик, съобщават от полицията.

На 9-ти октомври в 19 часа, криминалисти от димитровградското управление са му извършили проверка. В дрехите му е открита торбичка с жълтокафяво вещество на люспи с тегло 0,7 грама, реагиращо на кокаин при полеви наркотест. Заведено е досъдебно производство.

Бързо производство е стартирано и срещу нарушил Закона за движение по пътищата водач е в Димитровград. 24-годишен младеж е заловен да управлява „Мерцедеса“ си с наличие на кокаин, потвърдено с техническо средство.

Още един младеж на 28г. с дрога е задържан същия ден в Хасково. Проверката му е осъществена на улица „Стара планина“. В него е намерена саморъчно свита цигара – марихуана.

Серията от задържани с наркотик продължила същия ден. Териториални полицаи задържали 20-годишно момче от Сливен, 28-годишен и 19-годишен и двамата от Ямбол, в които са намерени общо 8 грама метаамфетамин и грам амфетамин. Стартирало е досъдебно производство.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Да
    Дамян
    3 0
    09:51, 13 окт 2020
    А откъде са си купили наркотик? Кога ще спипат тези,които го продават.И защо ли си мисля, че ги знаят, но не ги закачат.
  • 2
    Ск
    Скрррт
    1 0
    18:00, 14 окт 2020
    Кафяво-жълт кокаин... тва е отпадъка от готвенето. Коката е бяла след като мине рафиниране и остава отайка от различни видове химикали и ***** които по принцип са за хвърляне :D ама изглежда тарикатите искат и от лайната да направят пари
Последни новини