17 °C

Още 103-ма снимани с превишена скорост в полицейската акция в Хасковско

Пътните полицаи са заснели 103 снимки за превишена скорост и са връчили 12 електронни фиша и 6 наказателни постановления вчера по време на специализираната полицейска операция в Хасковско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На нарушителите са съставени 22 акта и 62 фиша, издадени са и 2 принудителни административни мерки.

При засилени проверки на МПС относно подобряване безопасността на движението, ограничаване на транспортния травматизъм и респектиране на нарушителите на Закона за движение по пътищата са проверени 433 лица и 345 автомобила през вчерашния ден на територията на областта.

Акцията продължава до 15 октомври.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Вя
  Вярващ
  33 -9
  12:10, 14 окт 2020
  Полицаите събират все повече ненавист сред обществото. Това са еничари в действие, без мозък, без собствено мнение, без образование, озлобени и прости момчета. Служат на една система, която смазва обикновения човек, в това число и техните близки, но те нямат умствения капацитет да го осъзнаят! За малко пари, те са склонни да се откажат от род и родина, дори от майките си. Много клетви отнасят от хората, които ще тегнат и над внуците им, но те са атеисти и не вярват в нищо. Техния Бог са парите.
  Но Господ вижда всичко! Той забавя, но не забравя!
  • Бъ
   бъззз
   12 -7
   16:46, 14 окт 2020
   Ако обикновеният човек е умен и спазва правилата, никакви вярващи или полицаи не могат да му навредят.
  • Къ
   Къньо Маймуната
   6 -4
   18:11, 14 окт 2020
   Естествено е заптиетата
   да снимат раята
   .....
   Да няма да почнат да се занимават с нас наркодилърите на ГРОБ/ДПС ?
 • 2
  Вн
  Внимавайте
  16 -2
  12:43, 14 окт 2020
  Заптиетата снимат и нощем с триножника. Последно го видях на входа от Димитровград, след детелината. Бяха скрили колата под моста
 • 3
  Ма
  Малевец
  16 -3
  15:09, 14 окт 2020
  Има много места, където умишлено прекалено ограничават скоростта с цел изнервяне на шофьорите и съотв. превишаване скоростта. Просто капани за събирани на пари за министерството, на което никога не му стигат!
  • +-
   +-
   5 -8
   16:43, 14 окт 2020
   Малевец, кои са тия, които "умишлено прекалено ограничават скоростта"?
   Знаеш ли, че не са от МВР?
   Не знаеш, ама драскаш, че и одобрение от други незнаещи получаваш.
   Тъжна българска работа!
 • 4
  Къ
  къде са
  8 0
  17:08, 14 окт 2020
  Защо ги няма "фотографите" в Горски извор дето се заби камиона в дърводелския цех на завоя. Щото нямат нито акъла , нито куража да застанат на "проблемните" места. Много по лесно е да "кибичиш" и "щракаш" на сянка до Винпрома и на входа на Димитровград.
 • 5
  12
  123 към вярващ
  4 -2
  18:06, 14 окт 2020
  Вярващият, който имаш умствен капацитет, не знаеш ли, че който кълне него постига клетвата!Като вярващ, трябва да си чел Библията.

Хороскоп за 21.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Съсредоточете се върху по-близките си цели, дългосрочните оставете за по-късен етап. Едно запознанство може да прерасне в по-сериозна връзка. Вие сте готови за промяната, която следва и сте наясно, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате.
21 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Работете за приключване на вече започнати задачи, като не забравяте и за домашните задължения. С приятели ще се разведрите, обменяйки мисли и енергия. В професионален план се очертават полезни срещи. Подробностите от бита също ще привлекат вниманието ви.
21 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Стараейки се да сте сред първите ще поемете риск, за който не сте мислили преди. Не се притеснявайте, няма да ви навреди, напротив. Обещания за по-тясно обвързване ще получите или ще дадете. Те могат да имат отношение както към деловите ви задачи, така и към конкретен човек.
21 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Имате конкретни планове, но все още не сте проучили възможностите как да ги реализирате. Ще споделите намеренията си с партньора и заедно ще работите за да устроите по-добре личния си живот.
21 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Това не са комплименти а залог за успех. Няма да е излишно, ако все пак не се главозамаете, и не забравите, че съществува едно качество наречено скромност. Положете усилия, ако трябва за да си го отгледате и съхраните, за да го имате за дълго.
21 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наследствени имоти ще занимават мислите ви и ще ви създават повече грижи, което ще отнеме голяма част от времето ви.С вроденото си великодушие ще отхвърлите с усмивка обзелите ви съмнения към определен човек. Днес някой е приготвил чудесна изненада за вас. Не позволявайте да ви диктуват условия, които не са ви изгодни. Нуждеаете се от повече съсредоточеност и лесно ще се справите с трудностите.
21 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Устремени сте към промяна и това ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и не бива да се поддавате на влиянието му. Заемете се с дела, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Включете и приятелите си, като не забравяте и интимния си партньор.
21 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Действията ви карат хората около вас да ви се възхищават. Наистина успявате да подредите делата си така, че да не остане нещо, от което бихте могли да сте недоволни. В личен план се радвате на споделени чувства от страна на човека, с когото сте обвързани емоционално. Ще останете очаровани.
21 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Добронамереността ви към околните ще се възнагради. С желание ще ви помагат и напътстват, стига да не пренебрегвате нечие внимание. Любовта ще ви вдъхнови и подтикне към творчески подход в работата. Започвате нов проект, и ще се изненадата от добрия прием, на който ще се радвате.
21 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Не подценявайте късмета си и отделете време за да изгладите недоразуменията с ваш близък. Със сигурност ще успеете.
21 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Очертават се забавни мигове с ваши близки. Настроени сте авантюристично, а и обстоятелствата са подходящи за целта. Имате възможности сред които можете да избирате и вие няма да се поколебаете да влезнете в ролята на онези, които решават вместо другите. Бъдете по-внимателни със здравето си и не го подлагайте на изпитания.
21 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Програмата ви за днес ще е натоварена, но приемете предизвикателствата. Бъдете старателни и с качествата, които притежавате, ще постигнете върхове. Вечерта с удоволствие ще се насладите на присъствието на човек, когото харесвате. Имате толкова неща да споделите, че нощта може и да не стигне.
21 окт 2020
Последни новини