12 °C

Десетки гласоподаватели струпани в малък коридор пред 2 секции в Димитровград

  Десетки хора се бяха струпали пред 2 секции в днешния ден в малък коридор на СУ "Любен Каравелов" в Димитровград. Нямаше никаква възможност да се спазват мерки за отстояние между хората.

  За неспзаването на отстояние бе пусната и жалба в РИК от адв. Тодор Ташев. но с обяснение, че голяма част от хората били наблюдатели и застъпници и възпрепятствали гласуването на хората, която бе отхвърлена от РИК след тяхна проверка. В интерес на истината в малкият коридор всички бяха с предпазни маски и прозорците бяха отворени, но все пак това не игнорира факта, че хората бяха един в друг.

  В 24-та секция гласуването вървеше много мудно, защото в стаята се допускаше само по един човек и докато той не излезеше, втори не се допускаше в помещението, а в това време хората в коридорчето бяха навряни един в друг, като в косерва.

  Такова струпване би отказало много хора, мислещи за своето здраве, да не се наредят на опашката и да се откажат да пуснат своя вот.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Фе
   фен
   0 0
   16:33, 5 апр 2021
   Дето викал оня полиай,за20лв,ще се удушите.Навряни един в друг,бг-граданина,не признава мерки,теглилки.Ив магазините е така.

  Хороскоп за 14.04.2021

  Последни новини