Десетки гласоподаватели струпани в малък коридор пред 2 секции в Димитровград

    Десетки хора се бяха струпали пред 2 секции в днешния ден в малък коридор на СУ "Любен Каравелов" в Димитровград. Нямаше никаква възможност да се спазват мерки за отстояние между хората.

    За неспзаването на отстояние бе пусната и жалба в РИК от адв. Тодор Ташев. но с обяснение, че голяма част от хората били наблюдатели и застъпници и възпрепятствали гласуването на хората, която бе отхвърлена от РИК след тяхна проверка. В интерес на истината в малкият коридор всички бяха с предпазни маски и прозорците бяха отворени, но все пак това не игнорира факта, че хората бяха един в друг.

    В 24-та секция гласуването вървеше много мудно, защото в стаята се допускаше само по един човек и докато той не излезеше, втори не се допускаше в помещението, а в това време хората в коридорчето бяха навряни един в друг, като в косерва.

    Такова струпване би отказало много хора, мислещи за своето здраве, да не се наредят на опашката и да се откажат да пуснат своя вот.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Фе
      фен
      0 0
      16:33, 5 апр 2021
      Дето викал оня полиай,за20лв,ще се удушите.Навряни един в друг,бг-граданина,не признава мерки,теглилки.Ив магазините е така.

    Още новини

    Последни новини