Бате Енчо на изложба в библиотеката

Любимецът на децата бате Енчо подари на художника Нено Александров машинка за балончета

Любимецът на децата от популярно тв предаване по БТВ бате Енчо днес изненадващо се появи на откриването на изложба в Градската библиотека в Димитровград. Известният актьор бе гост на димитровградския художник Нено Александров. Иначе бате Енчо е в Димитровград като част от програмата за празника на града. На 31 август от 10.00 часа пред комплекс "Планета" той ще весели малките димитровградчани и техните родители с детско шоу. На живописеца с най-дълъг стаж в Димитровград бате Енчо подали машина за балончета, с пожелание да не губи детето в себе си.

Нено Александров подреди огромен брой графики и акварели на масите в библиотеката и обеща за дари голяма част от тях на културната интитуция. Това е поредната изложба на талантливият живописец, който се оказа и добър поет. Наскоро Нено издаде и стихосбирка със заглавие "Коптеж".

Топли думи към Нено Александров отправиха директора на библиотеката Илко Чамов и шефа на театъра Атанас Капралов. Това е втората самостоятелна изложба на творецът в рамките на последните четири месеца. В началото на май 80-годишният Нено Александров откри друга изложба от акварели и живопис в зала "Асен Краешников".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Eдна от графиките на Нено Александров
Художникът Нено Александров
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини