Хасковска двойка се ожени в Димитровград без пари

    Евгени и Росица Кутелови

Двойка от Хасково избра да сключи граждански брак на днешния 20.10 2010 в ритуалната зала на димитровградското кметство. Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Росица и Евгени Кутелови разказаха, че решението е свързано най-вече със съвпадението на деня, месеца и годината. Датата е специална за младоженката и защото на този ден е роден баща й. Младото семейство е убедено, че това ще им донесе късмет и много дълъг семеен живот.

Не без значение за сем.Кутелови бил и факта, че в делнични дни сключването на брак в Димитровград е без пари. За тази услуга през почивните дни новобрачните двойки плащат по 70 лв. В Хасково "бракуването" и в делнични и в празнични дни струва 107 лв., разказа още младоженката.

Сватбената церемония премина скромно, но пък емоционално и бе последвана от почерпка в димитровградско заведение. Оказа се, че и това хубаво събитие не мина без "намесата" на фирма Escom. Красивата булка е сестра на нашия мениджър по продажбите Галина Чакърова - Радославова. Екипът на Escom желае много любов и положителни емоции на семейството!

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини