Фирма осъди болницата за забавено плащане- преглед на печата в Димитровград

Фирма осъди болницата заради забавено плащане - това информира от страниците на новия си брой "Тракия 21 век". В казуса става дума за строителна фирма, която чака от болницата 24 799 лв. с ДДС заради ремонт, извършен през 2007 година. Тогава управител на здравното заведение е д-р Мария Боспатчиева. Дружеството е ремонтирало сградата на Инфекциозно отделение. В материала са поместени менния на д-р Боспатчиева и кметът Стефан Димитров.

Булдозери обсаждат 25 декара чифлик на Баневи - темата на броя днес. РДНСК твърди, че части от оградата, площадка за тенис и вила Спахиево са незаконни.

Заплатите в "Неохим" скочиха с по 100 лв.- темата е от страница Община. Ръководството на химическия завод обмисля бонуси и за второто тримесечие, пише "Тракия 21 век".

Музеят с почетен знак от президента, това се случи по време на гостуването на Георги Първанов в Димитровград. Той дари знака на директорът на музея Елена Георгиева по повод 60-годишния му юбилей.

Интервю с треньорът на ФК Димитровград 1947 Митко Добрев публикува "Тракия 21 век". Добрев казва:Следващия сезон Димитровград ще е в тройката. Отборът завърши на 7-мо място в Югоизточната В група, слаба лятна селекция отчита Добрев.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини