Търсят се работещи, които искат да се обучат допълнително

Заявления от желаещи да се включат в схемата "Аз мога повече", която повишава производителността и адаптивността на заетите лица приема от началото на тази седмица Бюрото по труда в Димитровград. Схемата се реализира по линия на ОП"Развитие на човешките ресурси".

Целевата група са работещи хора- наети или самонаети, с изключение на заети на служебно, трудово или приравнето на него правоотношение в държавната администрация, местното самоуправление, съдебната система и тази в образованието, както и в системата на МВР и МО.

Обучение в извънработно време по професионална квалификация, чужд език и компютърна грамотност се предоставя по схемата "Аз мога повече". Изключение се прави само за професиите Религия, Селско, горско и рибно стопанство, Услуги за дома, Обществена сигурност и безопасност, публикувани в списъка на професиите за професионално образование и обучение. Приемът на документите ще продължи до 30 септември, одобрените кандидати ще бъдат уведомени допълнително, казаха от Бюрото по труда.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини