Граждани за Димитровград издига за кмет Любомир Богданов

Кандидатите на коалиция "Граждани за Димитровград"

В изборната надпревара в Димитровград се впуска и бизнесменът Любомир Богданов. Той е кандидат за кмет от името на коалиция "Граждани за Димитровград". Днес Богданов, които е три мандата общински съветник и бе кандидат за кмет на изборите през 2007-ма година и представители на коалицията внесоха документи в Общинската избирателна комисия.

Кандидат-съветническа листа е от 12 души. Начело е Любомир Богданов, следват журналистката Маргарита Симеонова и д-р Дарин Шишманов. След кандидатите за място в бъдещия Общински съвет са литераторката Бистра Жекова, инженерите Красимира Костова и Динко Желязков, учителят по физкултура Петко Колев, Галя Павлова, Емилия Иванова, Димитър Ванчев, Станчо Георгиев и Златка Дамянова. От "Граждани за Димитровград" обясниха, че това е единствената непартийна листа, регистрирана за местния вот в димитровградска община.

В днешния ден документи за участие в изборите подадоха още представители на "Партията на Българските жени", чийто водач е поетът Петко Каневски и партия "Нова зора". Два инициативни комитета са регистрирали кандидатурите за кмет на Марин Маринов и Георги Ангелов. Първият е действащ управник на село Добрич, а вторият -на село Крум.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини