Кой кой е в битката за Димитровград- преглед на печата

Кой са основните играчи за кметския стол в Димитровград пише в новия си брой "Тракия 21 век". На цяла страница изданието прави анализ на кандидатите и дава информация за това, което ги е мотивирало да се включат в битката.

Посрещаме 20 япончета, релаксират от Фукушима- това реши на последната си сесия ОБС Димитровград. От допиксата на стр.4 става ясно, че временен кмет на Димитровград до избор на нов градоначалник ще бъде Красимир Минев.

Изгониха Капралов от "Гергьовден"- темата също е новия брой на "Тракия 21 век".Директорът на театъра  освободен от партията още през юри, пише изданието.

Посланик Макото Ито и Стефан Димитров посадиха сакура - репортаж от вчерашното посещение на японския дипломат в меричлери намира място в "Тракия 21 век". В града бе открита обновена детска градина с пари, предоставени от правителството на Япония. Общата стойност на ремонта е 525 бона.

Репортаж от нощта на музеите, концертът на Галаксико и кой ще катери общината днес научаваме още от вестника с адрес Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини