ФК Димитровград с нов капитан, Петър Станев аут

С нов капитан е от вчера ФК" Димитровград 1947" потвърди пред Dimitrovgrad.bgvesti.net треньорът Митко Добрев. Мястото на освободения и от отбора Петър Станев -Царицата се заема от Чавдар Камов. Решението е взето на среща на ръководството на клуба вчера, а причините са лошите резултати на отбора и представянето в последните мачове от Югоизточна В група.

"Затягаме диспицлината и спортния морал", коментира още Добрев. Той допълни, че миналата седмица от ФК "Димитровград 1947" бяха освободени Иво Янев и Делчо Стоилов. Причината и тук е незадоволителната игра и лошите резултати, категорични са от управата на димитровградския клуб.

Добрев не скри, че тримата извадени от тима играчи са били основното ядро, на което отбора се надявал да върви напред в групата. "След като това не се случва, промените са логични", коментира още треньорът.

Припомняме, че в последните няколко срещи димитровградските футболисти претърпяха загуби в играните двубои, което ги свали на 10-то място във временото класиране на Югоизточна В група. В неделя момчетата на Добрев примат на свои терен отборът на "Мастер"-Бургас. Мачът е насрочен за 14:30 часа.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини