Електроинженер от Неохим реди камъни в необичайна изложба

Секретарят в КДК -Димитровград Анелия Радева

Причудливо оформени камъни, изваяни от водата или останали в почвения слой за дълго време ще покаже в изложба този петък електроинженер от Димитровград. Става дума за специалистът в тукашния завод "Неохим" Александър Киферов, който ще представи пред местната публика екпозиция под надслов "Камъкът и водата".

Да търси интересни вкаменелости, форми и камъни е хоби на Киферов, разказа секретарят в КДК-Деимитровград Анелия Радева. Това е негова поредна проява в изложбена зала "Асен Краешников". Авторът на този различен вид изкуство е участвал в много общи изложби.

В началото на декември пак в зала "Асен Краешников" ще бъде открита обща изложба на членовете на фотографската общност към КДК. Сдружението бе основано преди повече от месец и събира на едно място професионалисти и любители на хубавите снимки.

След 15 декември 2011 г. КДК-Димитровград готви традационната Коледна изложба на димитровградските творци, която по традиция прераства в Коледна вечер на свещи. Проявата е планувана за 21 декември, уточни Радева.

Подобни камъни с интересен изглед и форма ще покаже този петък Александър Киферов в зала "Асен Краешников"

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини