"Голф” се потроши в катастрофа на “Раковски”, остави 50 метра спирачен път

С окървавено лице и с потрошен автомобил се размина днес поредният пишман последовател на Шумахер, решил в градски условия да изявява “майсторлък” зад волана. Малко след 14,30 ч. движещ се с несъобразена скорост лек автомобил Фолксваген “Голф” удари джип Rexton “Ratola” на пресечката на бул. “Раковски” с улица “Анри Барбюс”. Инцидентът стана в разгара на работния ден пред десетки минувачи, чиито погледи бяха приковани от шумния сблъсък и помляната ламарина на немското возило. За сметка на щетите по “Голф”-а, който през годините се превърна в емблема за всеки уважаващ себе си нискобюджетен махленски гъзар, върху “Ratola”-та личаха единствено следи върху задната лява врата.

Близо 50 метра спирачен път след “Голф”-а успяха да измерят пристигналите на местопроизшествието пътни полицаи. Движейки се с несъобразена скорост, водачът му не е предоставил никакъв шанс за реакция на завиващия от пресечката джип. Очевидци на случилото се свидетелстваха, че вината е изцяло на младежа с “Голф”-а.

Междувременно, докато траеше огледът на местопроизшествието и на нанесените материални щети, виновникът за случката изчакваше с окървавено лице пристигането на медицинските екипи. Младежът се оказа и единствения пострадал в сблъсъка с високопроходимия джип, предвидливо подсигурен с ролбар срещу самоубийците на пътя.

Източник: dgpazar.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини