Десетки димитровградчани се отправиха към протеста в Хасково, организаторът бе спрян от полицията

Изображение 1 от 5

    Десетки димитровграчани се отправиха към Хасково, за да се присъединят към протестиращите в областния град. Автомобилите с хора са тръгнали неорганизирано от Димитровград към Хасково. По думите на организатора, той знае за около 60 души, които са се отправили към областния град, за да се присъединят към протеста срещу правителството там.

    Ще тръгнат ли димитровградчани на протест към Хасково?
     
    Наш екип съвсем случайно засече организатора от социалните мрежи Георги , който призова димитровградчани да се включат в протеста в Хасково. Георги бе спрян от полицейски служители на изхода на Димитровград.

    Младият мъж бе спрян от служителите на реда заради неизправност на осветителната система на автомобила, за което получи предупреждение да отстрани проблема.

    По време на проверките, полицейските служители засякоха още няколко автомобила в нарушение, главно без включени светлини. Единият от хванатите в нарушение димитровградчани, на изхода на града в посока Хасково, след проверка от полицаите, получи и невръчен до момента фиш за превишена скорост. 

    Повече информация за протестиращите в Хасково, както и за  димитровградчаните, присъединили се към протеста, очакваме от колегите в Haskovo.Net и Етв по-късно тази вечер.

    Трети протест „Хасково се събужда!“ (видео)
     
    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Пу
      Пуфи
      9 -6
      21:40, 15 юли 2020
      Тоя със Сценика да си плати гражданската първо и тогава да протестира!
    • 2
      Бр
      Брависимо
      5 -3
      08:18, 16 юли 2020
      Браво, директора на СДВР ме информира за моите права, колко бой мога да ям от полицай по закон, ако някой не се е възползва от това си право трябва да знаете. След като си поръчате/изпросите боя от момчетата в униформи, според закона можело да се възпозвате от техните юмруци и ритничи не ограничено време до момента в който не ви сложат белезници, а явно белезници ви слагат в момента в който те решат.

    Случаен виц

    Последни новини