12 °C

„ЗА“ хората от област Хасково гласува Стефан Димитров

Изображение 1 от 3

  „ЗА“ хората от област Хасково гласува днес кандидатът за народен представител Стефан Димитров малко след 9:30 в изборната секция, намираща се в кметството в село Каснаково.

  "На първо място е важно да се гласува, защото хората от област Хасково заслужават политици, които да мислят за тях. Регионът ни е един от най-красивите и трябва да има своите представители в парламента. Искам да призова новите народни представители да работят за Хасковска област и за бъдещето на всички! Разбира се едно от най-важните неща е и декарбонизацията на Европа", категоричен бе Стефан Димитров. 

  Той гласува машинно в секцията в с. Каснаково. Призова и гласоподавателите да направят същото, тъй като е изключително лесно. 

  Машинното гласуване намалява вероятността за подаване на невалидни бюлетини, което всъщност е един от основните проблеми на изборите през последните години, каза още Димитров.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Па
   Пам
   14 -2
   12:25, 4 апр 2021
   Какво му давате известност на тоя пампаляк
  • 2
   Не
   неохимец
   6 -1
   14:28, 4 апр 2021
   за бога колеги гласувайте за стефчо за се махне от завода че да си работим спокойно.
  • 3
   Fe
   fen
   7 -1
   14:32, 4 апр 2021
   Не само партията-майка,а и селото продаде.
  • 4
   Ма
   мария
   1 -2
   19:03, 4 апр 2021
   до тримата от предишните коментари...абе ахмаци-вие си мислите ,че ще може да се върне времето по което готвехте нощно време по работните места ,въртяхте любов и крадяхте поголовно.г-н димитров ви спря кранчето.нещастници сте всички.ако съм на стефан ще ви изритам всички заедно с кредитите ви. ей хляб ядете от там .

  Още новини

  Хороскоп за 14.04.2021

  Последни новини