„ЗА“ хората от област Хасково гласува Стефан Димитров

Изображение 1 от 3

    „ЗА“ хората от област Хасково гласува днес кандидатът за народен представител Стефан Димитров малко след 9:30 в изборната секция, намираща се в кметството в село Каснаково.

    "На първо място е важно да се гласува, защото хората от област Хасково заслужават политици, които да мислят за тях. Регионът ни е един от най-красивите и трябва да има своите представители в парламента. Искам да призова новите народни представители да работят за Хасковска област и за бъдещето на всички! Разбира се едно от най-важните неща е и декарбонизацията на Европа", категоричен бе Стефан Димитров. 

    Той гласува машинно в секцията в с. Каснаково. Призова и гласоподавателите да направят същото, тъй като е изключително лесно. 

    Машинното гласуване намалява вероятността за подаване на невалидни бюлетини, което всъщност е един от основните проблеми на изборите през последните години, каза още Димитров.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Па
      Пам
      14 -2
      12:25, 4 апр 2021
      Какво му давате известност на тоя пампаляк
    • 2
      Не
      неохимец
      6 -1
      14:28, 4 апр 2021
      за бога колеги гласувайте за стефчо за се махне от завода че да си работим спокойно.
    • 3
      Fe
      fen
      7 -1
      14:32, 4 апр 2021
      Не само партията-майка,а и селото продаде.
    • 4
      Ма
      мария
      1 -2
      19:03, 4 апр 2021
      до тримата от предишните коментари...абе ахмаци-вие си мислите ,че ще може да се върне времето по което готвехте нощно време по работните места ,въртяхте любов и крадяхте поголовно.г-н димитров ви спря кранчето.нещастници сте всички.ако съм на стефан ще ви изритам всички заедно с кредитите ви. ей хляб ядете от там .

    Още новини

    Последни новини