Димитровград търси нов управител за МБАЛ "Св. Екатерина"

Конкурс за възлагане на управлението на МБАЛ „Света Екатерина“ обяви ОбС - Димитровград с приемането и на правила за провеждането на конкурси за възлагане на управлението на търговски дружества с общинско участие в капитала. Съветниците гласуваха и комисия за организиране и провеждане на конкурса, която ще има председател, секретар и трима члена. Начело на комисията ще бъде председателят на ОбС Гергана Кръстева, с членове общинските съветници Донка Атанасова, Пламен Панев, Елена Иванова. В комисията за управител на болницата ще има и четвърти член, който ще е представител на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) – Хасково.

Според гласуваното, в конкурса за поемане управлението на болницата, кандидатите могат да подават документи 30 дни от публикуването на обявата. До обявяването му се стигна, след като на сегашния управител д-р Матей Матеев договорът изтече, като беше удължен до избор на нов управител. Самият той заяви, че няма намерение да се кандидатира, което означава, че при успешно провеждане на конкурса, лечебното заведение ще има нов управител.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    0 -3
    13:52, 27 май 2021
    Да зима.т хасковския заместник, хане ут кога са.де замиста. Халал да хни е. Пък ний в Хасково за си най.дим по пешкин човек.
  • 2
    Ми
    минкос джандармос
    3 -1
    17:11, 27 май 2021
    тази елена иванова която е в комисията данеби да е същата онази която скоро я писахте.просто съм любопитен
  • 3
    Ср
    Срамота
    4 0
    18:53, 27 май 2021
    И аз искам да знам. Същата ли е дето каза, че всички колеги го правят. Срамувам се за тях.......
  • 4
    Ня
    Няма срам
    5 0
    18:54, 27 май 2021
    И аз искам да знам. Същата ли е дето каза, че всички колеги го правят. Срамувам се за тях....... И аз искам да знам. Същата ли е дето каза, че всички колеги го правят. Срамувам се за тях.......
    • Да
      Да
      2 -1
      20:06, 27 май 2021
      същата е от местна коалиция "Движение Заедно за промяна"

Още новини

Последни новини