НАП Хасково продава превозни средства на цени от 200 до 11 250 лв.

Търг за продажбата на различни превозни средства обявиха публичните изпълнители от НАП Хасково. Цените им са от 200 до 11 250 лв., съобщават от офиса на приходната агенция. Продажбите ще се проведат през октомври и ноември. Те са организирани заради публични задължения на досегашните им собственици, за чието принудително изпълнение са наложени обезпечителни мерки от страна на дирекция „Събиране“.

На символична цена от 200 лв. ще бъде предложен през следващия месец лек автомобил Volkswagen Passat, който е с блокирал двигател. Колата ще бъде на разположение за огледи в Свиленград от 3-ти ноември. Практиката на публичните изпълнители показва, че дори и към автомобили, които не са в движение и са с далечна година на производство, има интерес, тъй като се изкупуват за скрап.

22-годишен Ford, работещ, с бензинов двигател, ще бъде достъпен за огледи и продажба в Хасково още следващата седмица. Първоначалната му цена е 1 450 лв. От 1-ви ноември в село Лесово, община Елхово, може да бъде видяна Toyota Corolla Verso, оценена на 6 675 лв., с година на производство 2007-ма. Колата е дизел и в много добро състояние. В Димитровград, от същата дата, предстоят огледи на три леки автомобила със забележки: Mazda на 20 години с първоначална цена 1 900 лв., Volkswagen Sharan от 2002 г., оценен на 2 500 лв. и бус Volkswagen Transporter, наддаването за който ще започне от 4 400 лв.

Приходната агенция в Хасково предлага на търгове и товарни автомобили. В областния град могат да бъдат огледани два камиона IVECO и три товарни MERCEDES-а на цени от 5 000 до 11 000 лв. според техническото им състояние. Във Варна се намират други два камиона: MAN, за който е необходим ремонт и MERCEDES, който е във видимо добро състояние. Те са оценени съответно на 7 500 и 11 250 лв.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини