Резнаха лентата на Здравната служба и пенсионерския клуб в Голямо Асеново

82 000 лв. струва ремонтът на бившата детска градина, сега Здравна служба и пенсионерски клуб в Голямо Асеново

82 000 лв. струва ремонтът на сградата на бившата детска градина в Голямо Асеново, която от днес е Здравна служба и пенсионерски клуб. Придобивката бе тържествено осветена от трима свещеници, начело с радиевския отец Христо.

Днес в Голямо Асеново празнуват събора на селото. Зам.кметът Красимир Минев и общинският съветник Митю Вълчев бяха сред официалните гости, както и управителят на МБАЛ "Св.Екатерина" д-р Здравко Наков.

По-малко да ползват услугите на лекарите в службата, а повече да се развличат в пенсионерския клуб пожелаха гостите на голямоасеновци. Специално за откриването днес в селото бяха лекари от Центъра за кардиологично лечение в Ямбол, които преглеждаха безплатно нуждаещите се.

Двата обновени кабинета-лекарски и зъболекарски ще обслужват, освен болните от Голямо Асеново и тези от Малко Асеново, поясни общинския съветник Митю Вълчев. По думите му, следващият наложащ ремонт в селото след обновената църква и Здравна служба е този на селските улици.

Зам.кметът Красимир Минев, съветникът Митю Вълчев и кметът на селото Господин Радев прерязаха лентата на ремонтираната служба и клуб
Икона на Божията майка подари на Здравната служба шефът на димитровградската болница д-р Здравко Наков
Голямоасеновци разгледаха с интерес новия пенсионерски клуб
Зъболекарския кабинет в службата в Голямо Асеново
Трима свещеници осветиха придобивката

Почерпка за жителите и гостите на Голямо Асеново имаше днес

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини