Асфалтират улици в Хасково и общината за около 2,5 млн. лева

Изображение 1 от 4

    Около 2,5 милиона лева са отделени за асфалтиране в Хасково и общината, съобщиха от кметството.

    Част от ремонтите вече приключиха. 16 улици са ремонтирани в областния град по договор за около 1 милион лева. Асфалтирани са близо 24 000 кв. м. Освен улици в Хасково са запълнени и пукнатини по велоалеята в парк „Кенана”, а най- компрометираните участъци от нея в посока „Сивата вода” са изцяло преасфалтирани. Ремонтиран е и пътят покрай Дома за стари хора.

    Приключва асфалтирането и на общинската пътна мрежа. Обновени са повече от 30 000 кв. м. от пътищата в общината. От тях над 15 000 кв. м. са от пътя за село Гарваново. Там текат довършителни работи, предстои насипване на банкета и почистване на канавките. За ремонтите на общински пътища са предвидени повече от 1 милион лева.

    Община Хасково сключи договор с изпълнител на обществена поръчка за ремонт на улици в селата за над половин милион лева. Предвидени са ремонти на улиците във всички села на общината.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Се
      селска община
      13 -1
      10:23, 2 дек 2017
      На Георги Кирков след Тихия кът има една гадна дупка,седи си от година и повече,на Веспрема до замъка до лафката има една голяма дето е от две години сигурно,до 15-ти блок също се е образувала,но нека си изпочупим колите и общината ще види тогава
    • 2
      To
      Tonich
      13 -2
      11:35, 2 дек 2017
      Парите усвоихте, улиците като след бомбандировки.... Това ли беше на бул. Освобождение, так е бабуна до бабуна :(
      • От
        от Хасково
        2 0
        19:21, 2 дек 2017
        Да така е, бабуна до бабуна е, защото ония със скъпата вода от ВиК не си сменят водопровода- само ровят и уж ремонтират, водата тече, ние я плащаме..., но ....и с право искаме хубава настилка. До кога ще търпим и плащаме най-скъпата вода в Хасково, а улиците ни само с техните кръпки ??? Вижте и бул."Съединение" до автогарата - дупката още седи? Искам да питам Общината има ли тя отношение за тези техни дупки-те плащат ли за това, че само копаят улиците ни? Искам и бул.Освобождение и бул. Съединение да бъдат с нов асфалт, но тези да не копаят после. Да се обсъди това от Общинските съветници и се реши най после. По булевардите пътуваме всички.
    • 3
      Ст
      стара пияница
      14 -5
      12:15, 2 дек 2017
      Талибанов от кръчмите ли я съобщи таз новинка? В алкохолен деририум определи , кои улици са за асфалт? На Кенана пред Европа нали асфалтира след обилна гощавка и запой .

    • 4
      Др
      Другар по чашка
      12 -5
      12:21, 2 дек 2017
      Ами каза снощи на наздравицата, малко олюлявайки се де. Но това ще е от ден до пладне, докато пак се налее и от алкохолен глад на сутринта ще е забравил какво е възложил. Наздраве, Добчо!
    • 5
      Бо
      Бомбата
      11 -7
      12:22, 2 дек 2017
      Наздраве, кмете, знаем ,че от сутринта почвата с чашките. Снощи те видях да се люшкаш от храст в храст по тез улици, явно за това си ги асфалтирал, за да не се спъваш
      • Jo
        John
        4 -4
        13:59, 2 дек 2017
        абе, вие уличниците, нямате ли си друга работа, а по старци да се заглеждате...
    • 6
      Пе
      Пенка
      11 -7
      12:23, 2 дек 2017
      Той кмета обича да си попийва в кръчмите около кенана и явно там е налял парите са асфалтиране на общината...
      Няма ли да оправят от табелата на Хасково до първия легнал полицай пътя, целият е на вълнички и са супер осезаеми, като се влиза в града след ремонтирания участък.
      Какво ли се очудвам, ясно е, че се действа избирателно от страна на общината, както винаги.
    • 7
      Ав
      Авария след авария
      5 0
      17:33, 2 дек 2017
      То път не се вижда от кръпки, те нови правят. 90% от пътната мрежа е за пълно ново асфалтиране, кръпките не можем да ги преброим вече. Но дори и да асфалтират утре пак стогодишната ни водопреносна мрежа ще издаде багажа на поне няколко места и се почва с копаенето.
    • 8
      Ди
      Дида
      2 0
      17:53, 2 дек 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 9
      Aj
      Ajax
      0 0
      13:37, 3 дек 2017
      Крадците с общественните поръчки,драги ми писарушки са нашето проклятие!Те обраха държавата ни и затова ще мизерстваме занапред!
    Последни новини