Кои димитровградски новини предизвикаха най-голям интерес през необикновената 2020 година

Традиционно ви показваме статистика за най-четените и коментирани новини за изминаващата година.

Новото, което направихме за нашите читатели през 2020г. е че започнахме да обогатяваме новинарските статии с видео материали, както и с излъчвания на живо през фейсбук страницата ни, за да може да получавате по-бързо и по-пълна информация от мястото на събитието. В заглавията на нашите статии, пред които се вижда този символ , има качени видео репортажи по темата, както от запис на събитие, така и репортажи от новинарския ни екип от еТВ /излъчвана само в мрежата ЕСКОМ/. Освен през информационния портал Dimitrovgrad.BGvesti.Net, видео материалите може да намерите във фейсбук страницата Новините Димитровград BGvesti и YouTube канала ни, които може да последвате.

Ето я и статистиката за 2020 година от информационния ни сайт Dimitrovgrad.BGvesti.Net. Това се темите, които предизвикаха най-голям интерес за изминаващата година, белязана от пандемията от  COVID-19.

Най-четената новина през годината бе информацията за затварянето на Неделния пазар в Димитровград - Затварят Неделния пазар заради коронавируса.

Следващият материал, заинтригувал димитровградчани, е за земетресението усетено в Димитровград с магнитуд около 4 по Рихтер през лятото - Земетресение разлюля Димитровград

Голям интерес имаше и към материалите, свързани с първите случаи на заразени с Ковид-19, за което ви информираме ежедневно от избухването на пандемията - От село Черногорово е първият случай на COVID-19 в димитровградско. По темата има и сформирана рубрика - гореща тема „Коронавирус“, където се събира информацията от всички информационни портали на BGvesti.Net.

Над 10 000 души проявиха интерес към новината - 95 димитровградски фирми правят милиони левове, общия им оборот гони милиард лева за година.

Материалът за катастрофа на димитровградски булевард, в който се разби Порше, бе най-четеният от черната статистика с катастрофи - На Трифон Зарезан бус помля бяло Порше.

В статистиката на топ 20 по четаемост новини също са два материала от черната статистика - 37-годишен е намерен мъртъв след падане от 7-мия етаж на блок в Димитровград и Бездомникът Таньо днес бе открит мъртъв на спирката пред болницата – проблем с бездомниците в ЦСМП.

Голям интерес в читателите предизвика материалът - Опашки за безплатни климатици и котли в Димитровград, удължават срока за кандидатстване, както и неволите на живущи в димитровградски блок, опитващи се да се справят с тормоз от младежи, правещи непрестанни купони -  "Апартамент за купони" тормози живущите в димитровградски блок, чувстват се безсилни.

Друга тема, предизвикала голям интерес в обществото на Димитровград, е стартът на системата за електронно следене за Винетки на изхода/входа на града, предизвикала нужда от платен автомобилен налог, за да може димитровградчани да стигнат го градските гробища - Откъсна ли АПИ димитровградчани от гробищния парк на града?

Едни от най-коментираните материали за изтичащата година в сайта, което изключва коментарите в социалните мрежи, бяха:

Затварят Неделния пазар заради коронавируса

Димитровград на косъм да остане без вода, Общината търси 4-5 милиона за ремонт на стар водопровод

МВР: бусът е отнел предимството на Поршето в катастрофата в петък

"Апартамент за купони" тормози живущите в димитровградски блок, чувстват се безсилни

Цената на водата в Димитровград трябва да се вдигне, но не може

Гръм от Неохим притесни димитровградчани

Минирани пътища с шипове, водещи до няколко населени места, инвалид бедства в гората след спукване на гуми

Защо разходка в гората край Долно Белево може да ви коства стотици левове или влизане в болница

Базар Илиянци заработи, Общинският оперативен щаб обсъжда ситуацията за Неделен пазар

Екипът на Dimitrovgrad.BGvesti.Net Ви пожелава щастлива и изпълнена с късмет, здраве и любов 2021 година, нека димитровградчни да привличат само щастие и любов, да бъдем по-добри помежду си и да радваме своите близки и приятели. Бъдете много здрави и щастливи, живейте праведно в "града на мечтите - Димитровград"! Ние ще продължаваме да работим, за да бъдете надеждно информирани и през следващата година, както го правим вече над 10 години. Призоваваме ви да не се доверявате на непроверени сайтове за да получавате информация и не вярвайте на всеки пост в социалните мрежи.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини